MEET&GREET Ivo Niehe op zaterdag 3 juni in Hengelo

zaterdag 3 juni 2023 10:55
MEET&GREET Ivo Niehe op zaterdag 3 juni in Hengelo

Op zaterdag 3 juni ontvangt Boekhandel Broekhuis Hengelo met trots Ivo Niehe voor een meet&greet. Aanleiding hiervan is het verschijnen van zijn boek "De afterparty".

 

Over "De afterparty"

"Persoonlijke verhalen over wat u nooit te zien kreeg.

Een unieke blik achter de schermen bij het werk van een van de bekendste gezichten van de Nederlandse televisie, met foto's uit zijn rijke privéarchief.

Ivo Niehe, een van de bekendste presentatoren van de afgelopen decennia, is in zijn rijke televisiearchief gedoken en laat ons meekijken. In zijn programma's kwamen vele nationaal en internationaal bekende gasten voorbij zoals Prince, Grace Jones, Mies Bouwman, Julio Iglesias, Audrey Hepburn, John Bercow (Mr. Speaker) en Roald Dahl. Nu blikt hij terug, en nodigt hij zijn bijzonderste gasten nog één keer uit, voor een exclusieve afterparty'.

Achter de ontmoetingen met de bekende mensen die in het programma kwamen, zitten vaak memorabele verhalen. In "De afterparty" maakt Ivo je deelgenoot van de grappige, verrassende en ontroerende momenten die hij met zijn gasten meemaakte, maar die niet op televisie te zien waren."

 

Zaterdag 3 juni | 15.00 - 16.00 uur
Boekhandel Broekhuis Hengelo
Wemenstraat 45

Toegang gratis
Aanmelden niet nodig

  • Share
  • Share
  • Share
pro-mbooks1 : broekhuis