Een avond met Ivo Niehe op zaterdag 3 juni in de Wilmersberg

zaterdag 3 juni 2023 10:05
Een avond met Ivo Niehe op zaterdag 3 juni in de Wilmersberg

LET OP: tijden zijn gewijzigd

 

Een bijzondere avond vol verhalen met Ivo Niehe. De avond is inclusief een kop koffie/thee.

Inloop: 19.00 uur Start lezing: 19.30 uur

 

Over "De afterparty"

"Persoonlijke verhalen over wat u nooit te zien kreeg.

Een unieke blik achter de schermen bij het werk van een van de bekendste gezichten van de Nederlandse televisie, met foto's uit zijn rijke privéarchief.

Ivo Niehe, een van de bekendste presentatoren van de afgelopen decennia, is in zijn rijke televisiearchief gedoken en laat ons meekijken. In zijn programma's kwamen vele nationaal en internationaal bekende gasten voorbij zoals Prince, Grace Jones, Mies Bouwman, Julio Iglesias, Audrey Hepburn, John Bercow (Mr. Speaker) en Roald Dahl. Nu blikt hij terug, en nodigt hij zijn bijzonderste gasten nog één keer uit, voor een exclusieve afterparty'.

Achter de ontmoetingen met de bekende mensen die in het programma kwamen, zitten vaak memorabele verhalen. In "De afterparty" maakt Ivo je deelgenoot van de grappige, verrassende en ontroerende momenten die hij met zijn gasten meemaakte, maar die niet op televisie te zien waren."

 

Over Ivo Niehe:

Ivo Niehe is een presentator, producent en programmamaker. Niehe werd geboren in 1946 en groeide op in Amsterdam. Hij doorliep het gymnasium-alfa en studeerde Frans aan de UvA. Tijdens zijn studietijd nam hij het lied Mountain of Love op met zijn eigen band. Tevens nam hij twee Duitse nummers op: Mit dir in meinen Armen en Wer sucht der wird finden. Hij werd opgemerkt door Hans van Willigenburg en uitgenodigd in diens radioprogramma. Het leverde hem een screentest op bij talentscout Pierre van Dam, die erg te spreken was over de verbale kwaliteiten van Niehe.

Na de screentest werd Niehe aangenomen als omroeper bij de TROS en later als presentator van TROS Aktua.

 

Zaterdag 3 juni | 19.30 - 21.00 uur
Landgoed de Wilmersberg
Rhododendronlaan, 7587 NL De Lutte

Tickets €15,- (incl. een kop koffie/thee) via Eventbrite
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-een-avond-met-ivo-niehe-624338241487

  • Share
  • Share
  • Share
pro-mbooks1 : broekhuis