Een middag met Fajah Lourens op zondag 21 april in Oldenzaal

zondag 21 april 2024 14:30
Een middag met Fajah Lourens op zondag 21 april in Oldenzaal

Boekhandel Broekhuis en Landgoed de Wilmersberg zijn trots om Fajah Lourens te ontvangen. De schrijfster van onder andere 'Killermindset' komt op zondag 21 april haar verhaal vertellen vanaf 14:30 uur.

 

Focus, motivatie, geluk, zelfliefde, vertrouwen en daadkracht: Fajah Lourens laat je met 'KillerMindset' zien hoe je in 12 stappen naar de beste versie van jezelf gaat.
Na het succes van de 'Killerbody Dieet'-boeken komt Fajah Lourens met 'KillerMindset', hét boek dat jou in 12 stappen je mindset laat transformeren. Leer je innerlijke saboteur en beperkende overtuigingen herkennen die je weerhouden van jouw droomleven.

 

Ontdek waarom je jouw doelen niet haalt - of terugvalt in je oude patroon - en raak geinspireerd om het nu anders te doen. 'Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.'
 
Met dit boek gaat Fajah je aan de hand van haar persoonlijke verhaal helpen om jouw mindset om te zetten naar een killermindset. Ga je daar mensen van killen? Nee. Het betekent dat wat je de komende tijd gaat doen, op een succesvolle manier aanpakt. 'You killed it', zeggen ze in het Engels ook wel om aan te geven dat je iets buitengewoon goed hebt gedaan. En dat is precies wat jij aan de hand van 12 stappen gaat leren.
 
Wanneer: zondag 21 april
Waar: Landgoed de Wilmersberg
Entree: €15,-
Aanvang: 14:30 uur
 
Landgoed de Wilmersberg
7 Rhododendronlaan
7587 NL De Lutte

 

  • Share
  • Share
  • Share
pro-mbooks1 : broekhuis