MICHELLE VISSER SIGNEERT 'GELUK KOMT IN DE ZOMER' OP 11 JULI IN OLDENZAAL

zaterdag 11 juli 2020 17:38

De Hengelose auteur signeert haar derde roman 'Geluk komt in de zomer' op zaterdag 11 juli tussen 12.00 en 13.00 uur
bij Boekhandel Broekhuis in de Grootestraat 16 te Oldenzaal.

 

GELUK KOMT IN DE ZOMER - MICHELLE VISSER

 

Het derde en laatste deel van de ook los te lezen feelgood-reeks over de Nederlandse Loes die in Frankrijk een nieuw leven begint.

Na enkele jaren van hard werken is het Loes gelukt om een fijn bestaan op te bouwen in Pommiers. Haar chambres d’hôte loopt goed, net als haar brocantehandeltje, en ze is gelukkig met haar nieuwe liefde Sjoerd. Maar als hij aandringt om te gaan samenwonen, voelt Loes zich in het nauw gedreven. Is liefde belangrijker dan haar moeizaam verkregen zelfstandigheid? Ze zoekt afleiding in haar werk, en in een zaak die ze graag wil oplossen: het opsporen van de rechtmatige eigenaar van een oude koffer die ze in haar schuur heeft gevonden. Haar speurtocht voert naar Parijs en Amerika, en brengt de nazaten van Franse dorpelingen en Joodse vluchtelingen bijeen.

Ondertussen wordt Frankrijk geteisterd door terroristische aanslagen; angstgevoelens en een grimmige sfeer bereiken het platteland. Maar de dorpelingen hebben ook hun eigen beslommeringen. De oude abdij van Pommiers blijkt een geheim te herbergen, buurvrouw Renard kampt met medische problemen, en buurman Leclerc wordt voor een grote uitdaging op persoonlijk vlak gesteld. Loes helpt waar ze kan, maar verlangt ondertussen naar Sjoerds liefde en steun in haar leven. Ze weet echter dat ze lastige knopen moet doorhakken om hem te behouden. De oplossing voor de vraag hoe ze haar toekomst moet invullen, komt vanuit onverwachte hoek.

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
pro-mbooks1 : broekhuis