Wim Kieft en Eddy van der Ley met het theatercollege 'na de kopbal'

maandag 1 januari 0001 00:00
Wim Kieft en Eddy van der Ley met het theatercollege 'na de kopbal'
Theatercollege 'na de kopbal' met Wim Kieft en Eddy van der Ley. Een verhaal over tegenslagen en hoop, over strijd en overwinning. Op vrijdag 24 september van 20:00 - 22:00 uur in Restaurant 't Oale Roadhoes Tubbergen.

Het ticket is inclusief een biertje en een bitterbal! De show is zo populair dat Wim en Eddy alleen nog maar voor uitverkochte zalen spelen! Mis deze avond dus niet!

Tijdens het EK ’88 scoorde Kieft met een kopbal, acht minuten voor het einde van de wedstrijd, waardoor Nederland doorging naar de halve finale en uiteindelijk Europees Kampioen werd. Een legendarisch moment van een fenomenale voetballer.

Na zijn succesvolle profcarrière kende Kieft een heel wat minder glansrijk privéleven. Een cocaïne- en drankverslaving zorgde voor leugens, schulden, schaamte en eenzaamheid. Maar hij vond een weg terug en hoe!

Inmiddels is hij alweer geruime tijd één van de meest populaire en deskundige, niet van de buis weg te denken, voetbalanalisten van ons land. Van voetbaltopper naar junk en van schuldsanering naar televisiecontract… Het kan verkeren!

Koop uw tickets op Eventbrite.nl

Hoe het Kieft verging tijdens de grootste pieken en de diepste dalen en bij zijn ‘comeback’, daarover wordt hij bevraagd door Eddy van der Ley, sportverslaggever en journalist. Van der Ley is verslaggever bij het AD en schrijft voor Voetbal Magazine, Twentevisie en diverse buitenlandse media. Van der Ley weet als geen ander de boel aan te zwengelen en Kieft de juiste vraag op het juiste moment te stellen zodat het een meer dan interessante avond wordt.

Een verhaal over tegenslagen en hoop, over strijd en overwinning. Een ‘must’ om bij te wonen en nu al een avond waarover nog lang zal worden nagepraat.

De avond is een samenwerking van Bibliotheek Tubbergen, het Oale Roadhoes en Boekhandel Broekhuis.

 

Koop uw tickets op Eventbrite.nl

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
pro-mbooks1 : broekhuis