Welke betaalmethoden kan ik gebruiken op deze website?

Je kunt je bestelling betalen via:

 • Creditcard (Visa, MasterCard)
  Nadat je jouw gegevens hebt ingevoerd via het beveiligde TWYP systeem zorgen wij samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
 • iDEAL
  Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank: SNS regiobank, ASN, SNS, Friesland bank, ING, ABN Amro, Rabobank.
 • Bancontact / Mister cash
  Met Bancontact/Mister Cash kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betaal direct online via het Bancontact/Mister Cash systeem van Dexia, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, Fortisbank en VDK Spaarbank. Simpel, snel en veilig.
 • Achteraf betalen 
  Bij achteraf betalen kun je eerst zien wat je besteld hebt en dan de factuur betalen. Indien je kiest voor achteraf betalen, ga je akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Voor de beoordeling van je aanvraag worden de door jou ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar nItrum Justitia. Indien akkoord kun je achteraf betalen op rekening. Je ontvangt dan van ons de bestelling. De factuur ontvang je per mail. De afhandeling van de betaling wordt door ons uitbesteed aan Buckaroo. Voor jouw gemak ontvang je van Buckaroo een e-mail met betaalmogelijkheden, hiermee kun je de factuur direct betalen. Klik hier voor de algemene voorwaarden voor achteraf betalen. Achteraf Betalen is op dit moment alleen mogelijk voor onze Nederlandse klanten.
 • Giftcard: je kunt je bestelling betalen met een giftcard van Polare. Kies bij betaalwijze dan voor Giftcard. De oude kaarten van selexyz en van de Slegte blijven ook geldig, die kun je ook daar invoeren.
 • Boekenbon: Je kunt je digitale boekenbon inwisselen op de website. Tijdens het bestellen kies je bij betaalwijze voor Boekenbon. Met een papieren boekenbon kun je niet op internet betalen.
 • Bestellen en betalen in de winkel: je bestelt het boek bij een filiaal bij jou in de buurt en rekent af bij de kassa. Het filiaal waar het boek beschikbaar is, zal het na betaling aan je verzenden.
Waarmee kan ik betalen in de winkels?

In de boekwinkels heb je de volgende betaalmogelijkheden: contant, pin, creditcard, Bokenbron giftcard, Boekenbon en VVV Cadeaubon (voorheen VVV irischeque).

De Boekenbon en VVV Cadeaubon kunnen alleen in de Nederlandse winkels van Polare ingewisseld worden.

Wat is een ebook?

Een ebook is een elektronische versie van een boek. Dit is een bestand dat geopend en gelezen kan worden op een ereader, tablet, computer of smartphone. 

Een ebook is eenvoudig en snel te verkrijgen en neemt bijna geen ruimte in. Er passen honderden ebooks op een ereader. Ebooks zijn vaak goedkoper en op veel apparaten kun je ook aantekeningen maken in je ebooks.