Nieuws

Na veertig jaar brengt de Zweedse popgroep ABBA 2 november hun nieuwe album. De stemmen klinken wat ouder, maar de sound is zo vertrouwd dat het lijkt of ABBA nooit is weggeweest.

ABBA is natuurlijk één van de meest succesvolle bands aller tijden. Agnetha (71), Benny (74), Björn (76) en Anni-Frid (75) scoorden hit na hit in de jaren ’70 en zijn niet meer van de wereldwijde radiostations weg te denken. Iedereen kan nummers als Mamma Mia, Dancing Queen, The Winner Takes It All, Gimme! Gimme! Gimme!, Fernando meezingen waarbij we natuurlijk Waterloo, waarmee in 1974 het Eurovisie Songfestival werd gewonnen, niet mogen vergeten.

Reserveer nu via e-mail naar: Enschede@boekhandelbroekhuis.nl

0602438614813 LP €29.99 0602438614851 CD lim. edition €24.99 0602438614820 CD €19.99 0602438690800 MC €15.99

Tracklisting:

  1. I Still Have Faith In You
  2. When You Danced With Me
  3. Little Things
  4. Dont Shut Me Down
  5. Just A Notion
  6. I Can Be That Woman
  7. Keep An Eye On Dan
  8. Bumble Bee
  9. No Doubt About It
  10. Ode To Freedom
Meer informatie

Op 19 oktober vindt de premiere plaats van de door JLF gemaakte promo voor Boekhandel Broekhuis Enschede in alle filmzalen van Concordia in Enschede.

De promo zal twee weken voorafgaand aan elke film worden gedraaid. Bezoek de bioscoop dus vooral!

Meer informatie

James Kennedy schrijft het essay van de Maand van de Geschiedenis 2021. De Maand van de Geschiedenis, het grootste historische evenement van Nederland dat elk jaar plaatsvindt in oktober, draagt dit jaar het thema 'Aan het werk'.
Arbeidsethos

'Wij Nederlanders hebben de arbeid altijd lief gehad om de arbeid zelf', schreef een krant na de bevrijding in 1945. Het bevrijde volk kon niet wachten om eindelijk weer zelf de handen uit de mouwen te steken voor de wederopbouw van hun land. Dat arbeidsethos was volgens de algemene overtuiging deel van hun volksaard.

Maar in Aan het werk betoogt James Kennedy dat dit arbeidsethos niet alleen draaide om werk. Zelfs ten tijde van de wederopbouw probeerden Nederlanders een balans te vinden tussen werk, ontspanning en privéleven. Hoe die balans eruitzag, was in de naoorlogse decennia aan verandering onderhevig.

De Amerikaanse historicus James Kennedy is hoogleraar Moderne Nederlandse Geschiedenis. Ook zat hij de commissie voor die vorig jaar de herziene Canon van Nederland presenteerde en publiceert hij regelmatig in diverse dagbladen.

Het essay Aan het werk is een uitgave van Uitgeverij Prometheus en is de hele maand oktober te koop in de betere boekhandel voor € 4,99, zo lang de voorraad strekt.

Meer informatie

EXCLUSIEVE GRUNBERGUITGAVE

dinsdag 5 oktober 2021

EXCLUSIEVE GRUNBERGUITGAVE

De laatste 2 archiefexemplaren van de gelimiteerde en gesigneerde uitgave ‘Onze Paus’ komen uit de Grunbergkluis. Het script voor een in Polen uiteindelijk geweigerd toneelstuk werd door Uitgeverij Norman Bates prachtig uitgegeven in een fluweelrode cassette. Met tekst, zes speciaal vervaardigde en gesigneerde foto’s van Paul Blanca, verantwoording en bijbehorende correspondentie. Een kunstwerk voor de vele Grunbergfans. De cassette kost 995 euro, incl. bezorging aan huis.

Voor informatie: kees@boekhandelbroekhuis.nl

Meer informatie

DNA ARNON (Scheurkalender 2022)

https://www.youtube.com/watch?v=jRJqiys6aZw

Wie is Arnon Grunberg? Alleskunner, veelschrijver of woorspyromaan? Dat is hij allemaal. In DNA Arnon maakt u kennis met het veelzijdige en allesomvattende talent van de schrijver en leren we hem scheurenderwijs kennen.

Jeroen Aarten stelde samen met Arnon deze dagelijkse citatenkalender samen. Een must voor alle liefhebbers voor slechts € 14,95.

Vanaf 1 oktober leverbaar. 9789077780077 Uitgeverij Sunny Home

Meer informatie

Boek van de maand oktober

donderdag 1 juli 2021

Iedere maand maken wij een bijzonder boek 'Boek van de maand'.

Boekhandel Broekhuis kiest in de maand oktober voor FORTUNA'S KINDEREN van Annejet van der Zijl.

€ 24,99

Voor deze actie geldt: Niet goed, geld terug!

Meer informatie

BROEKHUIS ENSCHEDE OPENT AFDELING PUZZELS EN SPELLEN: DE SPELWIJZER

Op de eerste etage van Boekhandel Broekhuis in Enschede is een heuse spellenafdeling geopend. Al tientallen jaren verkoopt onze boekhandel puzzels en spellen, maar de laatste jaren is ons aanbod zo ruim, dat hier een permanente afdeling voor is ingericht, die de naam 'De Spelwijzer' gaat dragen.

Ook in de winkels Hengelo, Almelo en Oldenzaal is een grootse collectie puzzels en spellen te vinden.

Meer informatie

Boekhandel Broekhuis geopend in Deventer

vrijdag 26 februari 2021

BOEKHANDEL BROEKHUIS GEOPEND IN DEVENTER

Boekhandel Broekhuis opende op dit voorjaat een nieuwe vestiging in hartje Deventer (de Lange Bisschopstraat 7.)

De boekhandelsgroep heeft hiermee een winkel met een frontbreedte van 26 meter in de Deventer binnenstad.

Naast een uitgebreide selectie boeken verkoopt de winkel ook aanverwante artikelen, waaronder wenskaarten, tijdschriften, cadeaus en kantoorbenodigdheden.

Boekhandel Broekhuis zal haar publiek blijvend verrassen op bijzondere ontmoetingen met auteurs en evenementen voor lezers van alle leeftijden.

De historische boekhandel is verheugd om deel uit te gaan maken van Deventer Boekenstad.

We kijken uit naar uw komst!

Team Broekhuis Deventer

Meer informatie