Boekhandel Broekhuis Apeldoorn

vrijdag 18 maart 2022
Boekhandel Broekhuis Apeldoorn

Kent u ons al?

Op 18 maart 2022 openden we de nieuwe vestiging van onze boekhandel in Apeldoorn. Sinds die tijd weten boekenliefhebbers van alle leeftijden en achtergronden onze gezellige boekwinkel in hartje Apeldoorn te vinden. Komt u ook een keer langs om te lezen, te ontspannen en nieuwe literaire ontdekkingen te doen?

Broekhuis, dé boekhandel in Apeldoorn

Bij binnenkomst zal u meteen de uitgebreide collectie boeken opvallen. In onze ruime, lichte en overzichtelijke boekwinkel in Apeldoorn staan maar liefst 15.000 boeken voor u klaar! U vindt bij ons zowel de nieuwste bestsellers, als klassiekers en onontdekte pareltjes. We hebben een gevarieerd aanbod voor alle leeftijdscategorieën. Er is voor elk wat wils. Van romans en thrillers, tot poëzie en non-fictie. Kortom, een perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte van de stad. U vindt onze boekenhandel in Apeldoorn aan de Hofstraat, op de plek waar vroeger Intersport/Sporthuis Jonker zat.

Niet alleen maar boeken

Ook wanneer u op zoek bent naar Engelstalige boeken of een speciale sectie met kinderboeken, zult u bij Boekhandel Broekhuis Apeldoorn niet bedrogen uitkomen. Maar dat is nog niet alles. Behalve een gevarieerde collectie boeken, hebben we ook ruime afdeling met tijdschriften, wenskaarten, puzzels, spelletjes en leuke cadeauartikelen. Bovendien organiseren we regelmatig boekpresentaties, signeersessies, lezingen en meet & greets met bekende en minder bekende schrijvers. Daar wordt u, als boekliefhebber, toch ook enthousiast van?

Komt u ook eens kijken in onze boekwinkel in Apeldoorn?

Het team van Boekhandel Broekhuis Apeldoorn nodigt u van harte uit om een keer een kijkje te komen nemen in onze winkel. We staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van het juiste boek of om u te adviseren over interessante nieuwe titels en auteurs. Graag tot ziens!

Boekhandel Broekhuis

Boekhandel Broekhuis is al meer dan 150 jaar een vertrouwd adres voor de Twentse boekenliefhebber en ver daarbuiten. U vindt onze klantvriendelijke en gezellige winkels in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Deventer en Apeldoorn.

Boekhandel Broekhuis
Hofstraat 4-10
7311 KV Apeldoorn
055 2034 200
apeldoorn@boekhandelbroekhuis.nl">apeldoorn@boekhandelbroekhuis.nl

  • Share
  • Share
  • Share
pro-mbooks1 : broekhuis