‘Broekhuis op Zondag’ eert culturele helden

zondag 11 september 2022
‘Broekhuis op Zondag’ eert culturele helden

‘Broekhuis op Zondag’ eert culturele helden

Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede en Boekhandel Broekhuis hebben de krachten gebundeld in een serie hommages aan culturele helden: ‘Broekhuis op Zondag’. In de vierde editie, op zondag 11 september, staat het Rome van Rosita Steenbeek centraal.

‘Broekhuis op Zondag’ wordt een middag vol verrassingen in De Kleine Willem. Jonge artiesten vertolken het werk van een oudere generatie, vrienden en vakgenoten halen herinneringen op en de lach is nooit ver weg. Muziek, miniconferences en goede gesprekken wisselen elkaar af.

Rode draad in ‘Broekhuis op Zondag’ is het geschreven woord. Toch is het veel meer dan een aangeklede boekpresentatie, zegt Kees Schafrat van Boekhandel Broekhuis. Hij bedacht het format samen met producent Gerard Cornelisse van Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede. “Het programma duurt 90 minuten en de invulling zal elke keer anders zijn. We willen geen voorspelbaarheid. Het wordt een bonte middag met verrassende gasten die ook jong publiek zullen trekken”, verwacht Schafrat.

‘Broekhuis op Zondag’ vervolgt zondag 11 september om 16 uur met een hommage aan en met Rosita Steenbeek.
Op zondag 13 november is de befaamde illustrator Thé Tjong-Khing de eregast.

De kaartverkoop is inmiddels gestart via: https://www.wilminktheater.nl/

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
pro-mbooks1 : broekhuis