EXCLUSIEF GESIGNEERD VOOR KLANTEN van Boekhandel Broekhuis

   
 
 
 
  Nieuwsbrief 26 / 2019  
 
 

EXCLUSIEF GESIGNEERD voor klanten van Boekhandel Broekhuis!

VANDAAG start onze jaarlijkse exclusieve actie met GESIGNEERDE TOPTITELS

Ook dit jaar hebben we enkele vooraanstaande auteurs bereid gevonden om
hun toptitel te signeren voor onze vaste klanten. En dat zonder meerkosten!

GEERT MAK, HERMAN FINKERS, JOHN GRISHAM, ROB VAN ESSEN, JULIAN BARNES
BART VAN LOO, KARIN BLOEMEN, RONALD GIPHART, GRIET OP DE BEECK,
KADER ABDOLAH, KEES VAN BEIJNUM, MARCO VAN BASTEN, MAARTEN 'T HART,
PETER BUWALDA, MURAT ISIK, JIMMY NELSON, JOZUA DOUGLAS,
MEL WALLIS DE VRIES, WIM DANIËLS, CHARLES GROENHUIJSEN en anderen.
De aantallen zijn ZEER BEPERKT en UITSLUITEND in onze winkels
te koop (niet online). Haast is dus geboden!

Ook voor de andere leuke, spannende, ontroerende en hartverwarmende boeken
komt u naar Boekhandel Broekhuis in Almelo, Enschede, Hengelo of Oldenzaal.

Tot zo in onze winkels !

 
 

 
GEERT MAK - GROTE VERWACHTINGEN
   
 
 
 
 

GEERT MAK
GROTE VERWACHTINGEN
(IN EUROPA 1999-2019)

In ‘Grote verwachtingen’ vertelt en duidt Geert Mak de recente geschiedenis zoals alleen hij dat kan. ‘Grote verwachtingen’ gaat over de eerste twee decennia van de eenentwintigste eeuw. Het neemt de draad op waar ‘In Europa’ eindigde,
in het jaar 1999.

Mak schetst de sfeer en stemming tijdens de eeuwwisseling, het optimisme dat toen hoogtij vierde maar dat gaandeweg verdween, de gevoelens rond de invoering van de euro, de gevolgen van de aanslag op de Twin Towers, de toestand in Oost-Europa en Rusland, de bankencrisis, de Verenigde Staten, Noord- versus Zuid-Europa, en de vluchtelingen.

GEBONDEN GESIGNEERD € 36,99

 
 
GRIET OP DE BEECK - LET OP MIJN WOORDEN
   
 
 
 

GRIET OP DE BEECK
LET OP MIJN WOORDEN

Lise weet het niet zo goed, hoe leven gaat. Niet als ze vijftien is, maar evenmin als late twintiger. Ze vindt nochtans dat ze eigenlijk geen reden tot klagen heeft, zoals de meeste mensen die proberen sterk te zijn en het goed te doen. Dus zij gaat door, en probeert diegene te worden die ze denkt te moeten zijn.


Let op mijn woorden is een roman over hoe de start van ons bestaan onontkoombaar het vervolg bepaalt, zelfs als dat een blinde vlek blijft. Over families die de rangen sluiten. Over morsige liefde en echte connectie. Over de angst om te dromen en een diep verlangen naar beter dat misschien wel bestaat voor wie weigert op te geven.  

EXCLUSIEF GESIGNEERD € 19,99

   
 
ROB VAN ESSEN  -  DE GOEDE ZOON
   
 
 

 

 

 

 

 

ROB VAN ESSEN
DE GOEDE ZOON

In ‘De goede zoon’ trekt Rob van Essen de lezer een omgeving in die dystopische trekken vertoont en tegelijk angstaanjagend herkenbaar is. In een wereld waar invoering van het basisinkomen heeft gezorgd voor lethargie en stijgend museumbezoek reizen twee mannen af naar het zuiden met een geheime opdracht. De een kent het echte doel van de reis. De ander heeft net zijn moeder begraven. Samen gaan ze op zoek naar verlossing en vergetelheid, bijgestaan door ironische robots en praatgrage zelfrijdende auto’s. De goede zoon is een autobiografische roman over een zoon die de balans opmaakt na de dood van zijn moeder.

LIBRIS LITERATUURPRIJS 2019

GEBONDEN GESIGNEERD € 24,99

 
 
KADER ABDOLAH - FARAO VAN DE VLIET
   
 
 
 

KADER ABDOLAH
FARAO VAN DE VLIET

De beroemde Egyptoloog Herman Raven is zijn herinneringen kwijt. Van zijn grootse carrière weet hij niets meer. Om zijn nek hangt een pasje met zijn naam en telefoonnummer, zodat hij veilig kan thuiskomen. Gelukkig heeft hij een oude kameraad die als zijn geheugen functioneert: Abdolkarim Ghasem. De twee vrienden houden elkaar scherp en maken wandelingen langs hun geliefde Haagse Vliet. Herman heeft een geheim dat hij al geruime tijd met zich meedraagt en in zijn kelder verborgen houdt. Tot nu toe was Abdolkarim de enige die hiervan op de hoogte was, maar nu de twee in de slotfase van hun leven zijn aangekomen, besluiten ze om Hermans geheim naar buiten te brengen. Maar dat blijkt onverwachte gevolgen te hebben.

EXCLUSIEF GESIGNEERD € 20,99

   
 
MARCO VAN BASTEN  - BASTA
   
 
 
   

MARCO VAN BASTEN
BASTA

Marco van Basten is een van de grootste voetballers aller tijden, maar is voor velen altijd enigszins een mysterie gebleven, een enigma, iemand die ogenschijnlijk nooit het achterste van zijn tong liet zien. Intelligent, analytisch sterk, welbespraakt, maar uiterlijk onbewogen,
wellicht zelfs emotieloos.
BASTA is het complete verhaal over zijn jeugd, de ingewikkelde relatie met zijn ouders, zijn carrière - de gekte in Italië, het EK '88, het mislukte WK '90 - zijn relatie met Johan Cruijff, het pijnlijke verhaal van de enkel, financiële tegenslagen, talloze successen en evenzovele dieptepunten.

GESIGNEERD DOOR MARCO € 21,99
 
 
KARIN BLOEMEN - MIJN WARE VERHAAL
   
 
 
 

KARIN BLOEMEN
MIJN WARE VERHAAL

In haar autobiografie Mijn ware verhaal vertelt cabaretière Karin Bloemen voor het eerst het aangrijpende verhaal van haar jeugd, die getekend is door misbruik, mishandeling en angst. Haarscherp brengt ze in beeld wat het met een jong meisje doet als de personen die je moeten beschermen het op je hebben voorzien. Karin Bloemen laat echter ook zien hoe ze ondanks deze traumatische ervaringen de vrouw is geworden die ze nu is: sterk, liefdevol, succesvol, open voor iedereen en voor niemand bang.

 

EXCLUSIEF GESIGNEERD € 20,99

   
 
JULIAN BARNES - DE MAN IN DE RODE MANTEL
   
 
 
   

JULIAN BARNES
DE MAN IN DE RODE MANTEL

Julian Barnes gidst ons in ‘De man in de rode mantel’ door een van zijn lievelingstijdperken, de Belle Époque, in deze geestige, rijk geïllustreerde, onconventionele biografie van dokter Samuel Jean Pozzi (1846-1918). Dokter van de beau monde in Parijs, kunstliefhebber, anglofiel, vriend van Marcel Proust en vertaler van Charles Darwin: een buitengewoon veelzijdig man, een echte Europeaan, en een voetnoot in de geschiedenis. Tot nu. Julian Barnes tilt Pozzi voor heel even uit de vergetelheid in dit wervelende portret van een ruimdenkende man en de bruisende tijd waarin hij leefde.
EXCLUSIEF GESIGNEERD € 24,99
 
 
RONALD GIPHART - ALLE TIJD
   
 
 
 

RONALD GIPHART
ALLE TIJD

Hun vriendschap begon bij de ontelbare avonden in hun stamcafé, avonden die nooit ophielden. Ze raakten verslaafd aan het goede leven en de saamhorigheid. Ze wisten niet hoe of wat, maar wel dat er iedere dag iets memorabels zou gebeuren. Toen de zes mannen begin jaren negentig besloten een bierbrouwerij te beginnen in een werfkelder in Utrecht, werden ze naast vrienden ook zakenpartners. Vijfentwintig jaar later zijn ze op weg naar een boshut in Duitsland om nog één weekend samen te zijn, voordat ze het contract voor de verkoop van de brouwerij tekenen. Tijdens dit weekend reflecteren ze op de vriendschap en op het leven

EXCLUSIEF GESIGNEERD € 24,99

   
 
BART VAN LOO - DE BOURGONDIËRS
   
 
 
   

BART VAN LOO
DE BOURGONDIËRS

 

De Bourgondiërs vertelt de geschiedenis van de vroege Nederlandse eenwording. Het is een wonderlijk relaas van ontbolsterende steden, ontwakend individualisme en uitstervende ridderidealen. Van schizofrene koningen, doortastende hertogen en geniale kunstenaars.

Bart Van Loo’s even spannende als leerrijke verkenning van de middeleeuwen groeit gaandeweg uit tot een wervelende cultuurgeschiedenis. Meeslepend en erudiet vertelt hij waar wij vandaan komen. Als geen ander weet Van Loo bevlogenheid, humor en kennis van zaken te combineren.

EXCLUSIEF GESIGNEERD € 34,99
 
 
herman finkers - aangevulde cursus 'omgaan met teleurstellingen'...
   
 
 
 

HERMAN FINKERS
DE CURSUS 'OMGAAN MET TELEURSTELLINGEN' ....

‘Ik word wakker, doe een plas, sta op en denk: Verrek, het moest andersom.’ Of, zoals Finkers ooit al zei: ‘De leukste grappen zijn de grappen die niet zijn bedacht, maar ja, bedenk die maar eens.’ In oneliners als deze, maar ook in verzen als: ‘Ik zit voor het raam, ik fluister zacht haar naam: Veldhuis,’ wordt bij Finkers het ongerijmde geloofwaardiger dan het gezond verstand, dat immers al genoeg ellende veroorzaakt.

Zijn wijsheden worden evenveel geciteerd in het café als op filosofencongressen. Finkers op papier is plezier waar je lach- en denkrimpels van krijgt. In deze bundel zijn de overzichtswerken
Nu met 76 pagina's nieuw materiaal!

EXCLUSIEF GESIGNEERD € 19,95

   

 

 

MINDBUSZEUS2 : broekhuis