Instagram Links

'Waddenliefde' van Susan Muskee

maandag 1 januari 0001 00:00

In de webshop (Exclusief bij Boekhandel Broekhuis!) kun je de hele nieuwe serie 'Waddenliefde' van ๐’ฎ๐“Š๐“ˆ๐’ถ๐“ƒ ๐‘€๐“Š๐“ˆ๐“€๐‘’๐‘’ tot en met 14 juni pre-orderen. Je ontvangt de 6-delige serie (beschikbaar in 3 handige omkeer-boeken) die 19 juni verschijnt op de dag van de release, gesigneerd en wel thuisbezorgd รณf kunt hem gratis afhalen in een van de zes Broekhuis-filialen.

Meer informatie >

'De Vondeling van Veenhuizen' van Patricia Snel gesigneerd en met persoonlijke boodschap!

maandag 1 januari 0001 00:00

๐๐ซ๐ž-๐จ๐ซ๐๐ž๐ซ '๐ƒ๐ž ๐•๐จ๐ง๐๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐š๐ง ๐•๐ž๐ž๐ง๐ก๐ฎ๐ข๐ณ๐ž๐ง' ๐›๐ข๐ฃ ๐๐จ๐ž๐ค๐ก๐š๐ง๐๐ž๐ฅ ๐๐ซ๐จ๐ž๐ค๐ก๐ฎ๐ข๐ฌ ๐ž๐ง ๐จ๐ง๐ญ๐ฏ๐š๐ง๐  ๐ž๐ž๐ง ๐จ๐ฉ ๐ง๐š๐š๐ฆ ๐ ๐ž๐ฌ๐ข๐ ๐ง๐ž๐ž๐ซ๐ ๐ž๐ฑ๐ž๐ฆ๐ฉ๐ฅ๐š๐š๐ซ!

In de webshop (exclusief bij Boekhandel Broekhuis!) kun je het boek '๐ƒ๐ž ๐•๐จ๐ง๐๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐š๐ง ๐•๐ž๐ž๐ง๐ก๐ฎ๐ข๐ณ๐ž๐ง' van
๐๐š๐ญ๐ซ๐ข๐œ๐ข๐š ๐’๐ง๐ž๐ฅ tot 18 april pre-orderen. Je ontvangt het boek dan, op naam gesigneerd thuisbezorgd รณf kunt hem gratis afhalen in een van de zes Broekhuis-filialen. ๐‡๐ž๐ญ ๐ฉ๐ž๐ซ๐Ÿ๐ž๐œ๐ญ๐ž ๐œ๐š๐๐ž๐š๐ฎ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฆ๐จ๐ž๐๐ž๐ซ๐๐š๐ !

*

De adembenemende historische roman De vondeling van Veenhuizen van bestsellerauteur Patricia Snel begint in Amsterdam, 1824. De wezen Karel en Lize worden per beurtschip overgebracht naar de kinderkolonie van Veenhuizen. Nadat hun moeder is overleden en hun vader naar het krankzinnigengesticht is gestuurd, staan ze er helemaal alleen voor.

In Veenhuizen is alles anders: het Drentse landschap, de mensen, het straffe dagelijkse regime. Karel en Lize worden met honderden andere kinderen aan het werk gezet. Ze kunnen maar moeilijk wennen aan het slechte eten, de strenge opzieners en de vele regels. Als ze een voorzichtige vriendschap met de geharde Neeltje hebben gesloten, smeden ze samen een plan: proberen te ontsnappen uit Veenhuizen. Een plan dat grote gevolgen zal hebben voor hun toekomstโ€ฆ Voor de lezers van Het pauperparadijs en Simone van der Vlugt.

Meer informatie >

'Afslag 23' van Eus gesigneerd en met persoonlijke boodschap!

maandag 1 januari 0001 00:00
Eus (ร–zcan Akyol) heeft iets leuks bedacht. Speciaal voor de feestdagen kan je zijn nieuwste boek via onze website bestellen met een handtekening en persoonlijke boodschap. Dit heeft hij er zelf over te zeggen:
ย 
'We hebben weer iets bedacht โ€“ we zijn er maar druk mee. Als jij iemand mijn boek "Afslag 23" cadeau wilt doen voor Sinterklaas of Kerstmis met een persoonlijke boodschap van mij erin, dan is dat vanaf nu tijdelijk mogelijk. Via deze website kan je dat cadeau voor familie of vrienden regelen. Ik schrijf er dan op jouw verzoek iets persoonlijks in en signeer uiteraard het boek. Een bestelling voor Sinterklaas moet uiterlijk voor 30 november binnen zijn. En voor Kerstmis moeten bestellingen voor 18 december binnen zijn. Via deze pagina kan je deze bestellingen plaatsen (kies filiaal webshop). Als je order rond is, kun je een "bericht aan de boekhandel" achterlaten. Dat wordt dan mijn tekst in het boek. Best leuk, toch?'
Houd er rekening mee dat de verzending vanwege het signeren iets langer duurt dan normaal!
Meer informatie >

Boekentips week 34

maandag 1 januari 0001 00:00

Alle Boekentips uit het verhaal van week 34 op een rijtje. Klik op 'meer informatie'!

Meer informatie >

Boekentips week 33

maandag 1 januari 0001 00:00

Alle Boekentips uit het verhaal van week 33 op een rijtje. Klik op 'meer informatie'!

Meer informatie >

Wolfsong by TJ Klune

maandag 1 januari 0001 00:00