Der perfekte Verführer KUHN, Oliver Wie Sie garantiert jede Frau erobern

Man(n) muss nicht Robbie Williams sein, damit einem die Frauen zu Füßen liegen. Alles, was ein Mann braucht, um die Frau seiner Träume zu erobern, sind die geheimen Techniken und Strategien aus diesem Buch - erprobt und perfektioniert von den Meistern der Verführung.

Schritt für Schritt weiht Der perfekte Verführer jeden Mann in das Geheimnis des erfolgreichen Flirtens ein, u.a.:
Wie man die Scheu besiegt, fremde Frauen anzusprechen.
Wie man »Zufallssituationen« gezielt herbeiführt und charmant und effektiv Kontakt aufnimmt.
Wie man in jeder Situation die Kontrolle behält.
Wie man Frauen berührt, ohne aufdringlich zu wirken.
Wie man ein Date herbeiführt.

Nie wieder einsam! - Ein revolutionärer Führer zur Eroberung des anderen Geschlechts!
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 5 tot 7 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis