Nieuws

Met ingang van maart is het aankoopbeleid aangescherpt (voor details over al dan niet in te kopen boeken, zie de website) en zijn de inkooptijden beperkt tot maandagmiddag (12.00-15.00) en vrijdag- en zaterdagochtend (tot 12.00).

Lees s.v.p. eerst de sub-pagina '2e hands' op www.boekhandelbroekhuis.nl voordat u met boeken naar de winkel komt.

Meer informatie

Boekhandel Broekhuis Apeldoorn

vrijdag 18 maart 2022

Kent u ons al?

Op 18 maart 2022 openden we de nieuwe vestiging van onze boekhandel in Apeldoorn. Sinds die tijd weten boekenliefhebbers van alle leeftijden en achtergronden onze gezellige boekwinkel in hartje Apeldoorn te vinden. Komt u ook een keer langs om te lezen, te ontspannen en nieuwe literaire ontdekkingen te doen?

Broekhuis, dé boekhandel in Apeldoorn

Bij binnenkomst zal u meteen de uitgebreide collectie boeken opvallen. In onze ruime, lichte en overzichtelijke boekwinkel in Apeldoorn staan maar liefst 15.000 boeken voor u klaar! U vindt bij ons zowel de nieuwste bestsellers, als klassiekers en onontdekte pareltjes. We hebben een gevarieerd aanbod voor alle leeftijdscategorieën. Er is voor elk wat wils. Van romans en thrillers, tot poëzie en non-fictie. Kortom, een perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte van de stad. U vindt onze boekenhandel in Apeldoorn aan de Hofstraat, op de plek waar vroeger Intersport/Sporthuis Jonker zat.

Niet alleen maar boeken

Ook wanneer u op zoek bent naar Engelstalige boeken of een speciale sectie met kinderboeken, zult u bij Boekhandel Broekhuis Apeldoorn niet bedrogen uitkomen. Maar dat is nog niet alles. Behalve een gevarieerde collectie boeken, hebben we ook ruime afdeling met tijdschriften, wenskaarten, puzzels, spelletjes en leuke cadeauartikelen. Bovendien organiseren we regelmatig boekpresentaties, signeersessies, lezingen en meet & greets met bekende en minder bekende schrijvers. Daar wordt u, als boekliefhebber, toch ook enthousiast van?

Komt u ook eens kijken in onze boekwinkel in Apeldoorn?

Het team van Boekhandel Broekhuis Apeldoorn nodigt u van harte uit om een keer een kijkje te komen nemen in onze winkel. We staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van het juiste boek of om u te adviseren over interessante nieuwe titels en auteurs. Graag tot ziens!

Boekhandel Broekhuis

Boekhandel Broekhuis is al meer dan 150 jaar een vertrouwd adres voor de Twentse boekenliefhebber en ver daarbuiten. U vindt onze klantvriendelijke en gezellige winkels in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Deventer en Apeldoorn.

Boekhandel Broekhuis
Hofstraat 4-10
7311 KV Apeldoorn
055 2034 200
apeldoorn@boekhandelbroekhuis.nl">apeldoorn@boekhandelbroekhuis.nl

Meer informatie

Boekhandel Broekhuis Deventer

vrijdag 26 februari 2021

Uw boekhandel in Deventer!

Welkom bij boekhandel Broekhuis in Deventer! Een vestiging van Boekhandel Broekhuis, al meer dan 150 jaar een begrip in Twente en omstreken, mag in Deventer, de boekenstad bij uitstek, natuurlijk niet ontbreken. De boekenwinkel, gelegen in het hart van de historische binnenstad, biedt een uitgebreide collectie boeken voor jong en oud; van literatuur tot thrillers, van kinderboeken tot wetenschappelijke werken en nog veel meer. Met een deskundig team van medewerkers en een uitstekende service, is Boekhandel Broekhuis dé plek voor boekenliefhebbers.

Het assortiment van Boekhandel Broekhuis Deventer

Boekhandel Broekhuis heeft een uitgebreid assortiment boeken in verschillende categorieën. Of je nu op zoek bent naar een roman van je favoriete auteur, een kookboek voor de feestdagen, of een studieboek voor je studie, Boekhandel Broekhuis heeft het allemaal. Kom eens langs bij onze boekhandel in Deventer. Ons deskundige personeel staat daar klaar om je te helpen!

Veel meer dan alleen boeken

In onze boekwinkel in Deventer kan je veel meer vinden dan alleen de reguliere titels. Boekhandel Broekhuis heeft een aanbod bibliofiele boeken en exclusieve boekobjecten voor de lezer die op zoek is naar iets exclusiefs. Voor spellen en puzzels kun je ook terecht bij onze boekenhandel in Deventer. Een puzzel voor de ontspanning, of een (bord)spel voor de gezelligheid. Je vindt het bij Broekhuis.

Evenementen bij Broekhuis Deventer

Wij houden bij Boekhandel Broekhuis ook erg van de sociale interactie met de mensen in de buurt. Daarom organiseren wij met enige regelmaat evenementen die toegankelijk zijn voor jong en oud. Deze evenementen zijn heel gemoedelijk en vaak met gratis entree. Kom ook eens kijken!

Boekhandel Broekhuis

Boekhandel Broekhuis is al meer dan 150 jaar een vertrouwd adres voor de Twentse boekenliefhebber en ver daarbuiten. U vindt onze klantvriendelijke en gezellige winkels in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Deventer en Apeldoorn.

Boekhandel Broekhuis Lange Bisschopstraat 7 7411 KG Deventer 0570 203 103

Meer informatie

Op 20 mei (2e Pinksterdag) is alleen onze winkel in Enschede van 12 - 17 uur geopend.

Meer informatie