Einstein verliefd Overbye, D. zijn gecompliceerde leven en revolutionaire werk

Openhartig verhaal over een turbulent leven

Kelly van der Veer werd geboren als Ferry. Al vroeg waren er aanwijzingen dat hij zich niet lekker voelde in zijn lichaam. 'Mama, kan de dokter mijn piemeltje er niet afknippen?' Vroeg hij als kleuter?

Veel pesterijen waren het gevolg. Tegelijkertijd bood haar familie geborgenheid. Eenmaal volwassen was het zover: na jaren hormoonbehandelingen kwam de verlossende operatie. En een geslaagde! Kelly is nu een prachtige vrouw die zich lekker voelt in haar lichaam.

Kelly werd beroemd door haar spraakmakende deelname aan Big Brother.

Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 16,50
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis