Office 2010 Grand Cru Rob Baas ; Peter D'Hollander

Deze Office 2010 Grand Cru laat u uitgebreid kennismaken met alle indrukwekkende mogelijkheden van Microsoft nieuwste Office-pakket. Het boek richt zich naar zowel de thuisgebruiker (met uitgebreide beschrijvingen van Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Publisher en Outlook) als de professionele gebruiker van Office 2010 (onder andere Access, Infopath, Outlook, Share Point).

Na een korte inleiding tot Office 2010 en de installatie ervan, komen alle eigenschappen en mogelijkheden van deze software aan bod. Natuurlijk ligt de nadruk op de allernieuwste functies, zoals Screen Capture, Background Removal, Protected mode, Author Permissions en de verbeterde Opties- en Print-opties. Ook worden de talloze mogelijkheden besproken om Office zo efficiÙnt mogelijk te gebruiken op bijvoorbeeld PDA's en smartphones of in thuisnetwerken.

Dankzij de heldere uitleg en de vele handige tips en aanwijzingen is deze Office 2010 Grand Cru een onmisbaar referentiewerk voor iedereen die met Office 2010 werkt.

Uit de inhoud:
  • Nieuw in Office 2010: online samenwerking, jumplists, updates van reeds bestaande faciliteiten
  • De correcte installatie van Office 2010
  • Gegevens importeren, exporteren, uitwisselen en synchroniseren
  • Outlook 2010 efficiÙnt gebruiken in een kantooromgeving
  • Tips, trucs en onmisbare informatie voor het gebruik van Office 2010 thuis en op kantoor
  • ... en nog veel meer.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis