Bausteine 3. Sprachbuch 2008. Bremen, Hamburg, Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen, Schleswig-Holstein niet bekend

So macht Sprache Spaß!Durch anregende Aufgabenformate und die enge Verknüpfung mit den anderen Fächern werden Rechtschreibphänomene nicht losgelöst betrachtet. So lernen Ihre Schülerinnen und Schüler die Sprache anhand "echter" Texte kennen - und werden zum Erwerb von Strategiewissen animiert.
- Alle Kapitel des Sprachbuchs sind gleich aufgebaut und erleichtern so die Orientierung.
- Motivierende Auftakt-Doppeleseiten erleichtern den Einstieg ins Thema.
- Arbeitstechniken werden schrittweise eingeführt und regelmäßig angewendet.
- Wichtige Lerninhalte werden auf den "Fit mit Quiesel"-Seiten konsequent wiederholt und gefestigt.

Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 28,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 5 tot 7 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis