Van Dale Modern nieuwewoordenboek niet bekend Van aasgierkapitalist tot zwemboerka en 1248 andere nieuwe woorden

Van aasgierkapitalist tot zwemboerka en 1248 andere nieuwe woorden

Het Van Dale Modern nieuwewoordenboek beschrijft 1250 woorden en uitdrukkingen die ontstaan zijn tussen 2000 en 2010 en/of die in deze periode algemeen bekend geworden zijn. Niet alleen worden deze woorden gedefinieerd, waar nodig wordt ook hun etymologie beschreven, alsmede de context waarin ze zijn ontstaan en worden gebruikt. Vaak wordt eveneens een toepasselijk citaat vermeld, dat extra informatie verschaft. Bovendien beschrijft de auteur per jaar de belangrijkste taaltrends van dat jaar in een boeiende kadertekst.

Dit Van Dale Modern nieuwewoordenboek geeft een compleet beeld van tien jaar taalvernieuwing en biedt via deze woorden tevens een pakkend overzicht van de opvallendste veranderingen die zich de afgelopen tien jaar in onze wereld hebben voorgedaan. Daarmee is het niet alleen een boek om kennis van het hedendaagse Nederlands op te doen, maar bovenal ook een tot de verbeelding sprekend leesboek.

- Door Ton den Boon: een van de hoofdredacteuren van de Grote Van Dale
- Met heldere woordverklaringen
- Interessante informatie over de herkomst en het gebruik
- Met vele levendige voorbeelden
- Inclusief taaltrends uit de periode 2000-2010
- Inhoud: 1250 nieuwe woorden en uitdrukkingen
- Bladzijden: 237 (gebonden, harde kaft)
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 10,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

In goede staat.

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 10,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

In goede staat.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis