Radio verloren stad Alarcon, D.

Radio Verloren Stad is een enorm populair programma in een Zuid-Amerikaans land, waar honderdduizenden elkaar zijn kwijtgeraakt door oorlog en terreur. Het wordt gepresenteerd door de journaliste Norma, door iedereen geliefd om haar betrokkenheid en om haar warme stem.
Op een dag stapt een elfjarige jongen de redactie van Radio Verloren Stad binnen. Victor komt van ver, uit het ontwrichte dorp nummer 1797, en heeft een lange lijst bij zich met namen van vermiste personen. Tot haar ontsteltenis ontdekt Norma de schuilnaam van haar echtgenoot Rey, die ze tien jaar eerder uit het oog verloren is. Samen met Victor gaat ze hem zoeken.

Daniel Alarcón overrompelt lezers en literaire critici met dit romandebuut. Hij is 29 jaar, geboren in Peru en woont in de Verenigde Staten. Hij werkt als redacteur bij het Peruaanse tijdschrift Etiqueta Negra.
De afgelopen jaren heeft hij diverse prijzen gewonnen (Fulbright Scholarship in 2001, Whiting Award in 2004 en Guggenheim Fellowship in 2007). Zijn verhalenbundel War by Candlelight (2005) werd genomineerd voor de 2006 PEN/Hemingway Foundation Award. Door Granta werd hij in 2007 aangemerkt als een van de eenentwintig belangrijkste Amerikaanse schrijvers onder de vijfendertig jaar. Hij hoort bij de 'nieuwe generatie' van schrijvers uit Latijns-Amerika, die zich richten op confronterend proza over maatschappelijke thema's.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 13,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Een radiopresentatrice in een Zuid-Amerikaans land gaat op zoek naar haar in de recente burgeroorlog verdwenen echtgenoot.

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 13,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis