De Afghanistan-missie Andy McNab ; Kym Jordan

Vandaag zou wel eens de laatste dag van mijn leven kunnen zijn…

Sergeant Dave Henley is met het 1ste peloton van R-compagnie op missie in de provincie Helmand in Afghanistan. De nog onervaren militairen gaan het gevecht aan met een vijand die meestal ongrijpbaar is en onverwachts toeslaat met bermbommen en hinderlagen. Geconfronteerd met de keiharde realiteit van een oorlog die door de politiek als opbouwmissie wordt bestempeld, groeien de groentjes uit tot een hechte eenheid.

Vanaf vandaag moet ik de rest van mijn leven alleen verder…

Jenny Henley woont vlakbij de andere echtgenotes en vriendinnen van de militairen van het 1ste peloton. Elke dag wachten de vrouwen, die een diepe band met elkaar opbouwen, in angst op dat ene bericht dat ze nooit hopen te krijgen: dat hun man gewond is geraakt of gesneuveld. Maar wat is zo’n leven eigenlijk waard als de man van wie je dacht dat hij van je hield, vrijwillig zijn leven op het spel zet? Als hij de trouw aan zijn eenheid belangrijker vindt dan jullie toekomst samen?

Terwijl de Taliban de druk opvoert, nemen de spanningen thuis toe. Het is een kwestie van tijd totdat dit conflict escaleert…

Andy McNab is een voormalig Brits soldaat. Hij werd wereldberoemd toen hij in 1993 zijn verslag publiceerde van de mislukte sas-missie Bravo Two Zero. Voor deze missie ontving hij de Distinguished Conduct Medal. In februari van 2010 verscheen de opvolger, Onbreekbare eenheid. McNab is tevens de auteur van de thrillerreeks rond ex-sas-soldaat Nick Stone, waarvan het nieuwe deel verschijnt in het voorjaar van 2011.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Zo goed als nieuw, uitgave 2010

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis