De grote transformatie Armstrong, K. het begin van onze religieuze tradities

Vanaf de negende eeuw tot ongeveer de tweede eeuw voor Christus creëerden de bevolkingen van vier afzonderlijke streken in de wereld de religieuze en filosofische tradities die tot op de dag van vandaag de mensheid vormen en voeden: het confucianisme en daoïsme in China, hindoeïsme en boeddisme in India, monotheïsme in Israël, en het filosofische rationalisme in Griekenland. Historici noemen deze periode "Spiltijd", vanwege de centrale rol die deze inneemt in de spirituele ontwikkeling van de mensheid. In De grote transformatie volgt Karen Armstrong de ontwikkeling van deze periode,waarbij ze bijdragen onderzoekt die uiteenlopende figuren eraan leverden als Boeddha, Socrates, Confucius en Ezechiël.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis