Een goede daad ATKINSON, Kate.

Op een zomerse dag tijdens het Edinburgh Festival is een handvol festivalgangers getuige van een verkeersruzie die al snel uitmondt in een vechpartij. Het incident ontketent een bizarre reeks gebeurte-nissen die de levens zal veranderen van alle betrokkenen: de huurmoordenaar, de schaapachtig schrijver, de vervelende cabaretier, een paar Russische prostituees, de hatelijke vastgoedontwikkelaar en diens lankmoedige vrouw. Jackson Brodie, ex-privédetective en sinds kort ook gepensioneerd miljonair, is eveneens een onschuldige toeschouwer, en wordt algauw zelf een verdachte in de zaak.
In Oude zaken (2005) heeft Kate Atkinson al laten blijken dat ze schittert in het genre van de literaire thriller. Dezelfde flair voor ingenieuze plotontwikkeling en empathie voor haar personages gebruikt ze om Een goede daad tot een even vernuftige literaire roman als spannende thriller te maken.
Kate Atkinson won de Whitbread Award voor haar eerste roman, Achter de schermen. Bij Uitgeverij Atlas verschenen eveneens Bladeren van licht, Geschift, De wereld vergaat niet en Oude zaken.
‘Kate Atkinson richt haar pijlen op het genre van de literaire thriller, en met verbluffend succes. […] Een meeslepende roman.’ - THE TIMES
‘Een ontroerend en verbazingwekkrnd complex literaire detective.’ - THE GUARDIAN

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis