Pipo BERKHOF, A.

Jan Eylenbosch is vertaler en schrijver van columns en essays. Zijn liefdesleven is een aaneenschakeling van hartstocht, overspel, berouw en opnieuw overspel. Hij verknalt zijn huwelijk met Inge, die hem verlaat. Verslagen belandt Jan in de winter aan zee.In een villa op de dijk probeert hij te werken. Hij maakt kennis met Pipo, een veertienjarige jongen die de weekends doorbrengt aan zee. Hij wordt gebracht en gehaald in een chique auto met chauffeur. Pipo spreekt niet. Toch raakt de schrijver bevriend met hem. Ze voetballen en zeilen. Jan helpt de jongen, maar de jongen helpt Jan ook.Op een dag komt Inge op bezoek met onverwacht nieuws.Aster Berkhof (1920) schreef meer dan negentig boeken, waaronder de bestsellers Donnadieu, Octopus Dei, Angelina en De kleine revolver. Zijn werk werd vaak bekroond en verfilmd. In 2001 ontving hij voor zijn hele oeuvre de Antwerpse Provinciale Prijs voor letterkunde.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

eerste druk 2007

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis