Uit alle macht BLITZ, E. Politieke roman

Ondergronds vormde het opvallend debuut van voormalig bestuurder Eveline Blitz. Centraal hierin stond het schimmige spel wat de politiek soms kan zijn.Erlijkheid versus corruptie vormde de spil van een spannende intrige. Zo ook in Uit alle macht, welke gezien mag worden als een waardige opvolger van haar literaire debuut welke positief is ontvangen. Ook hier staat een vrouwelijke hoofdrolspeelster centraal in de wereld waar dossiermap en macht hand in hand gaan. De sfeer op de werkvloer en onder collega's wordt gespannen als er een tv-documentaire gemaakt gaat worden over het functioneren van de bestuurder. Ijdelheid en (valse) concurrentie vieren hoogtij in dit bijzondere boek waarin verschillende verhallijnen op kunstzinnige en soepele wijze in elkaar verknoopt worden.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 6,00
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis