De gangen van John de Mol BRANDT, T. VAN DEN & DINTHER, M. VAN leven en werk van Nederlands grootste mediamagnaat

De gangen van John de Mol brengt de man en zijn brandende ambitie in beeld: als keiharde zakenman, als kettingrokende gezondheidsfreak, als workaholic, womanizer en miljardair. Het boek vertelt het verhaal van zijn jeugd, het kortstondige huwelijk met zangeres Willeke Alberti, het overweldigende succes van Endemol, het debacle van een mislukte sportzender, de miljardendeal met Telefónica en de opbouw van een nieuw privé-imperium. De auteurs Ton van den Brandt en Marc van Dinther deden intensief onderzoek in binnen- en buitenland en spraken met tientallen mensen rondom John de Mol. Zij maakten een indringend portret van Nederlands enige echte mediamagnaat. De gangen van John de Mol schetst een beeld van een keiharde, vaak zelfs meedogenloze zakenman bij wie alles moet wijken voor zijn droom De Telegraaf Aan de hand van veel interviews met betrokkenen reconstrueren Van den Brandt en Van Dinther, alsof ze er zelf bij aanwezig waren, allerlei cruciale momenten in De Mols bedrijfsgeschiedenis. NRC Handelsblad Een stevig zakelijk profiel. FEM Business Fascinerend, een ongelooflijk verhaal! Martin Ros Leest als een trein. Algemeen Dagblad Naast de zakelijke geldingsdrang is er een andere oerdrift die als een rode draad door het boek loopt: s lands grootste mediamagnaat scheidt een voor vrouwen onweerstaanbare geur af: de muskus van de macht. Nieuwe Revu Een roddelblad in boekformaat. Thomas Notermans (woordvoerder John de Mol) Ton van den Brandt (1971) is jurist en journalist. Hij werkte voor Het Financieele Dagblad en voor FEM Business. Marc van Dinther (1970) is financieel-economisch journalist. Hij werkte voor het ANP en voor FEM Business.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 10,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis