Wees niet bang BROERS, Arjan het levensverhaal van bisschop Tiny Muskens, verteld aan Arjan Broers

Tiny Muskens werd geboren in 1935, in het katholieke boerendorp Elshout. Zijn leven vertelt het verhaal van een tijdperk vol veranderingen waar hij steeds bij wilde zijn. Als brave kapelaan las hij - met rode oortjes - Jan Wolkers en Gererd Reve, om de cultuur van de jaren zestig te begrijpen. Eind jaren zestig werd de Brabantse boerenzoon verliefd op Indonesië, waar hij acht woonde en werkte. Daarna was hij zestien jaar in Rome. En in al die tijd zwierf hij door Azië, Afrika en Amerika om de wereld en de kerk te leren kennen. In deze biografie vertelt Muskens over zijn tomeloze nieuwsgierigheid, zijn reisdrift en zijn liefde voor de kerk, met een stortvloed aan soms schelmachtige details. Mooi exemplaar, naam vorige eigenaar op schutblad.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis