Boekhouden voor iedereen C. Buitenhuis

Voor een groot aantal mensen is het zinvol om iets van boekhouden te begrijpen. Het is immers bij bedrijven, instellingen en verenigingen verplicht om een financiële administratie te voeren. Vaak vormt het feit dat de diverse werkzaamheden niet worden begrepen een belemmering om het zelf ter hand te nemen. Dat boekhouden niet zo moeilijk is, laat dit boek duidelijk zien.

Een boekhouding levert nuttige informatie op, zoals een analyse van de omzet, bewaking van de kosten en mogelijkheden tot verbetering van de winst.

Wordt de boekhouding uitbesteed, dan is het van belang om een meer
gelijkwaardige gesprekspartner van de accountant te vormen.

In deze herziene druk biedt de auteur praktische handvatten om zelf een deel van uw financiële en administratieve werk te doen en u een meer gelijkwaardige gesprekspartner voor uw accountant te laten worden.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 33,00
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 1-2 dagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis