1001 uitvindingen die onze wereld veranderd hebben CHALLONER, Jack & ALBERTS, Henk & BASSIE, Simone

De inventiviteit van de mens heeft altijd een sleutelrol gespeeld in ons voortbestaan en onze evolutie. Maar hoewel we worden omringd door talloze technische snufjes die ons door de dag heen helpen en soms zelfs onze levens redden, hebben we meestal geen idee wanneer ze werden uitgevonden en hoe dat precies in zijn werk ging.

1001 uitvindingen is een heerlijk naslagwerk over de wetenschappelijke en technische doorbraken die door de eeuwen heen de meeste impact hebben gehad op de mensheid; van het wiel tot de mp3speler. Dit boek beschrijft de verhalen achter de innovaties en volgt de ontwikkeling van elke uitvinding van conceptfase tot voltooiing. En daarbij komen nogal wat verrassingen om de hoek. Wie had bijvoorbeeld gedacht dat de tandpasta zo´n 7000 jaar geleden is uitgevonden, of dat de eerste schaar al werd gebruikt in 1500 v.Chr? Maar ook als u wilt weten hoe het internet tot stand kwam en hoe satellieten werken, komt u in dit boek aan uw trekken.

Dit geweldige bladerboek is een eindeloze bron van intrigerende ontdekkingen. Het presenteert de wereldgeschiedenis aan de hand van allerlei briljante ideeën en is een fascinerend, uitgebreid verslag van het menselijk streven naar vooruitgang door de eeuwen heen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis