Niet kijken, hoor, Klaartje Boon ! CHILD, L.

Klaartjes leven staat op z'n kop.
Haar beste vriendin Beppie de Jong verhuist naar Amerika. Het nieuwe meisje in Klaartjes klas lijkt iedereen te betoveren.
En thuis is het ook al niks: het plafond van de keuken komt omlaag, bouwvakkers zetten het huis op z'n kop en Klaartjes ouders maken zo veel ruzie dat ze ongetwijfeld gaan scheiden.
Klaartje doet geen oog meer dicht door deze Grote Zorgen. Het zou wel eens kunnen dat zelfs Kat Kattenburgs nuttige adviezen dit keer tekortschieten.
'Child is een origineel dubbeltalent.' de Volkskrant
'De avonturen in Helemaal gewoon Klaartje Boon tuimelen in een vrolijk tempo over elkaar heen.' Het Parool
'Goed voor af en toe een glim- en nog vaker een schaterlach.' Leeuwarder Courant
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 6,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis