Verzamelde werken COUPERUS, Louis [12 delen compleet]

Ongewijzigde herdruk. Vormg.: Helmut Salden. Verzameld werk van Louis Couperus, onder redactie van o.a. Anna Blaman, J.A. Goris (= Marnix Gijsen), Garmt Stuiveling en Herman Teirlinck. Bevat o.a. Eline Vere, Noodlot, Extase, Metamorfose, Psyche, De stille kracht, De boeken der kleine zielen, Van oude mensen de dingen die voorbijgaan, De berg van licht en Iskander. Met verantwoording en verklarende woordenlijsten. Fraai gebonden editie, gezet uit de Poliphilus en gedrukt op dundruk papier.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht mocht er meer bekend zijn over uw bestelling.

.
pro-mbooks1 : broekhuis