De vrouw in mij kan het beter DALEN, N van & EVELO, E leiden door te dienen

De kredietcrisis heeft ons ervan bewust gemaakt: er is een nieuw type leider nodig om het evenwicht duurzaam te herstellen. Volgens Natasha van Dalen en Ernst Evelo heeft de nieuwe leider niet alleen aardse, mannelijke energie nodig, maar evenzeer vrouwelijke, spirituele energie.

Nieuwe leiders willen leiden én dienen. Hun stijl vertoont volgens de auteurs van ‘De vrouw in mij kan het beter!’ een negental kernelementen, waaronder ‘liefde’, ‘bewustzijn’, ‘moed’ en ‘het grote genieten’. Zij baseren zich op vele interviews met leiders die zij in hun eigen adviespraktijk ontmoetten. Uit cases wordt duidelijk dat een leider meer in balans is als mannelijke kwaliteiten zich verbinden met vrouwelijke. Zo ontstaat een completer en steviger leider. Door mannelijke zakelijkheid te verbinden met vrouwelijke spiritualiteit kun je als leider enorm aan (daad)kracht winnen en dienend zijn aan mensen, organisaties en maatschappij.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 13,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 14,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Druk 2010

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis