Verzamelde romans Daum, P.A. bevat: Uit de suiker in de tabak ; Hoe hij Raad van Indie werd

dl 1: Uit de suiker in de tabak - Hoe hij Raad van Indie werd. dl 2: In en uit ? lands dienst - De Van der Lindens c.s. - Mevrouw L. van Velton-van der Linden - H. van Brakel, Ingenieur B.O.W. - Indische mensen in Holland. dl. 3: Goena goena - "Nummer Elf" - "Ups" en "Downs" in het Indische leven - Aboe Bakar - "Ontzusterd".
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 75,00
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

3 delen, linnen band met omslag

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis