Mijn naam is Victoria DONDA, V.

Een jonge Argentijnse ontdekt haar ware identiteit In een wanhopige poging om iemand de baby te laten herkennen, reeg Victoria¿s moeder in de gevangenis een blauw draadje door de oorlelletjes van haar pasgeboren dochter. Twee weken later werd Victoria van haar afgenomen. Er is nooit meer iets van Victoria¿s moeder vernomen. De staatsgreep in Argentinië in 1976 leidde tot een van de bloedigste dictaturen in de geschiedenis ¿ dertigduizend mensen werden ontvoerd, gemarteld en vermoord. Er werden honderden baby¿s gestolen die vervolgens illegaal werden geadopteerd. Dankzij de vasthoudendheid van mensenrechtenorganisaties zoals Grootmoeders van de Plaza de Mayo hebben sommige van die kinderen hun ware identiteit en die van hun vermoorde ouders kunnen achterhalen. Analía is een van die kinderen. Op zevenentwintigjarige leeftijd hoort ze dat degenen die haar hebben opgevoed niet haar echte vader en moeder zijn. In een land dat nog altijd wanhopig met zijn verleden worstelt, is het relaas van deze moedige jonge vrouw uit Buenos Aires vooral bedoeld om de hele wereld te laten weten wat er tijdens de ¿vuile oorlog¿ is gebeurd en wat men haar persoonlijk gedurende al die jaren heeft trachten te onthouden - haar eigen naam: Victoria.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 12,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis