De maat genomen DRESSELHUYS, Cisca Topmannen langs de Feministische Meetlat

In maart 2006 legde Cisca Dresselhuys voor de 150e keer een Belangrijke Man langs haar fameuze Meetlat. Dit interview, met professor Pieter van Vollenhoven, is van de geselecteerde 31 Meetlatinterviews in De maat genomen. Invloedrijke politici, wetenschappers, schrijvers, mediapersoonlijkheden en captains of industry worden door de hoofdredactrice van Opzij stevig aan de tand gevoeld over hun drijfveren, hun werk en hun priv even. In 2000 kreeg Cisca Dresselhuys voor deze succesvolle serie de Anne Vondelingprijs voor politieke journalistiek, omdat ‘ze politici op een heel andere wijze laat zien’. De persoonlijke portretten geven een markant beeld van de manier waarop deze mannen met vrouwen omgaan en waarom zij bepaalde keuzes in hun leven hebben gemaakt.
In dit boek zijn voor het eerst de partners of andere naasten aan het woord gelaten: Was hij eerlijk? Zeurde hij over het cijfer? Had zij hem herkend uit het interview? Eindelijk de toets der kritiek waar de lezeressen van Opzij zo vaak om hebben gevraagd. Het laatste interview is met de man met wie Cisca Dresselhuys z samenleeft. Hoe hoog scoort hij eigenlijk op de Meetlat? De maat genomen geeft de antwoorden.
Cisca Dresselhuys (1943) is 25 jaar hoofdredacteur van het maandblad Opzij. In 2002 werd zij uitgeroepen tot Hoofdredacteur van het Jaar. Naast haar journalistieke werk publiceerde zij, samen met anderen, een aantal boeken waaronder Vrouwentroost, Het glazen huis en De moeilijkste relatie.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 6,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 dagen

Uitg. 2006. In goede staat

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis