Help! 2 Helpt u mij even? E. Ham ; W.H.T.M. Tersteeg ; L. Zijlmans

U heeft van de serie 'Help!', een cursus Nederlands voor anderstaligen, deel 2 in handen. De ondertitel van dit deel is Helpt u mij even? In deze serie zijn ook verkrijgbaar: Kunt u mij helpen? (deel 1) en Zal ik u even helpen (deel 3). De serie is bestemd voor niet-Nederlandstaligen die in Nederland een opleiding willen volgen of een beroep willen uitoefenen. Er is echter nadrukkelijk rekening mee gehouden dat de serie veel gebruikt wordt door studenten die in het buitenland Nederlands leren. De serie kenmerkt zich door de systematische opbouw, datgene wat in teksten aangeboden wordt, wordt eruit gelicht, belicht en consequent geoefend. Uiteraard staat taal als communicatie voorop. Om die te doen slagen zijn beheersing van taalhandeling, begrippen, een uitgebreide woordenschat, een goede uitspraak en prosodie én beheersing van grammatica van evenredig belang. Op al deze aspecten wordt dan ook systematisch geoefend. De cursusboeken Help! Start en Help! 4 Puntjes op de i zullen nog dit jaar verschijnen.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 40,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 1-2 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis