De enige gast EIJKEREN, D. van Een ontdekkingsreis door Duitsland

In de winter van 2003-2004 reed Dylan van Eijkeren in zijn donkerblauwe BMW door Duitsland. Zijn doel: het land dat zijn grootouders zo goed kenden, zelf te leren kennen.
In het moderne Duitsland praat Dylan van Eijkeren met hippe kunstenaars, Oost-Duitse zakenlui en nukkige hoteliers, met burgemeesters en met ministers-presidenten.

Hij eet in het Zwarte Woud bij de beste kok ter wereld, en in eeuwenoude Neurenbergse braadworsthuizen. Hij rijdt langs roerloze Pommerse meren en bezoekt het drukste nieuwjaarsfeest van München. Hij koopt een parka in Lutherstadt Wittenberg en loopt in Baden-Baden een ware dictator tegen het lijf.
In 8945 kilometer ziet hij dat Duitsland weer zelfbewust wordt, een sensatie die een halve eeuw verdwenen leek.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis