Kleuter-wijs F. Haverkort ; R. van der Lei ; L. Noordam liedbundel voor kinderen van 3-7 jaar

Liedbundel met ca 150 liedjes voor peuters en kleuters in de basisschool
  • Voorzien van vele aanleertips en lestips
  • Met vrolijke tekeningen in full color
  • Alle opnames van liederen en meezingversies op cd's verkrijgbaar
Kleuter-wijs is een liedboek met ca 150 liederen voor peuters en voor kleuters van groep 1 en 2 van de basisschool. De liederen (behalve die voor de peuters) zijn voorzien van eenvoudige akkoordaanduidingen. Bij een groot deel van de liedjes zijn spel- en akkoordsuggesties geschreven.

De liedjes zijn onderverdeeld in thema's: peuters, dichtbij, door 't jaar, dieren en allerlei. In de bundel staat ook achtergrondinformatie over het aanleren van een lied, het verband tussen zingen en taal, zingen en spelen, gebruik van diverse werkvormen. Ook is er een paragraaf geschreven over de muzikale ontwikkeling van peuter tot kleuter.

Aan deze bundel werkten meerdere bekende specialisten voor het muziekonderwijs aan jonge kinderen mee.

Bij het liedboek is een set cd's verkrijgbaar waarop alle liederen worden voorgezongen. Op de set 'instrumentale cd's' staan alleen de begeleidingen.

Samenstelling en redactie: Frans Haverkort, Rinze van der Lei en Lieuwe Noordam
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 27,50
Voorraad:
Levertijd:

Tijdelijk niet leverbaar

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis