Kim Clijsters Filip Dewulf eerste en enige officiele carriereoverzicht

Tennisster Kim Clijsters heeft een verbluffend palmares bijeengespeeld en toonde zich ook naast de baan een toptalent door haar bescheidenheid, spontaniteit en jovialiteit. Dit complete carrièreoverzicht is een buitenkans voor iedereen die de sportvrouw n de persoon Kim Clijsters ook na haar publiek sportleven wil blijven koesteren.Een bundeling van de allerbeste beelden die de onwaarschijnlijke carrière van Kim Clijsters illustreren, van het begin tot aan haar afscheid eind 2012Filip Dewulf beschrijft dertig sleutelmomenten uit Clijsters' loopbaan, en Kim Clijsters blikt aan de hand van uitgebreide citaten en een interview met Wilfried de Jong terug op de hoogtepunten uit haar carrière.Met quotes over Clijsters door collega's uit het vak: Roger Federer, Andy Murray, Mats Wilander, Andy Roddick, John McEnroe, Serena Williams, Maria Sharapova, Steffi Graf, Victoria Azarenka, Martina Navratilova e.a.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 25,00
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

nog in folie. nieuw!

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 19,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Druk 2012

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis