Eureka ! FISCHER, Ernst Peter wat iedereen van natuurwetenschappen moet weten

Weet u genoeg over genetisch gemodificeerd voedsel, het broeikaseffect en de reductie van CO2-uitstoot om er een kundig oordeel over te vellen? Moet u net als horden andere Nederlanders en Belgen de meeste antwoorden op vragen uit de wetenschapsquiz schuldig blijven? In Eureka! Behandelt Ernst Peter Fischer op een voor iedereen begrijpelijke en onderhoudende wijze de belangrijke en onderhoudende wijze de belangrijkste natuurwetenschappelijke onderwerpen en vraagstukken van onze tijd. Kernbegrippen worden verklaard, evenals de inzichten die we dankzij geniale wetenschappers als Einstein en Newton hebben verworven en die ons wereldbeeld drastisch beïnvloed en veranderd hebben. De lezer wordt op de hoogte gebracht van de ingrijpendste natuurwetenschappelijke ontwikkelingen en ontdekt niet alleen hoe boeiend de natuurwetenschappen kunnen zijn, maar vooral hoe belangrijk ze zijn voor een beter begrip van de wereld waarin we leven.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 13,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 13,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis