Schoonheid en Burgerzin FRODL, Gerbert & DÜRIEGL, Günther & GRABNER, Sabine Biedermeierkunst uit Wenen 1815-1848

Vormg.: Richard van den Dool. Catalogus ter gelegenheid van de gelijknamige tentoonstelling gehouden in het Noordbrabants Museum van 21 januari t/m 7 mei 1995. Uitgegeven in samenwerking met de Österreichische Galerie te Wenen. Besproken worden schilderijen van ondermeer: Fendi, Engert, Alt, Schindler, e.a.. Ook meubelen en kleding komen aan bod. Rijkelijk geïllustreerd met foto's in kleur en zwart/wit. Met bibliografie.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis