De meest gestelde vragen aan Supernanny FROST, Jo. Wat alle ouders willen weten

SUPERNANNY
is terug!
Jo Frost veroverde de wereld met haar unieke opvoedingsstrategie Met veel warmte en liefde en een strenge, maar redelijke aanpak slaagde ze erin duiveltijes om te toveren tot engeltjes en wanhopige ouders op te leiden tot prima opvoeders.
Het vorige boek van deze supernanny maakte zoveel los in gezinnen wereldwijd, dat de vragen en oplossingen die uit deze discussies voortkwamen, stof vormden voor een nieuw boek: De meest gestelde vragen aan Supernanny. Een boek met diepgaande adviezen, gebaseerd op de vragen waar iedere ouder mee worstelt. Alleenstaande ouders, gescheiden gezinnen en rouwverwerking zijn onderwerpen die niet geschuwd worden. Stressvolle situaties op school kunnen ook leiden tot spanningen thuis. Jo Frost laat zien hoe het familieleven een stevige en warme basis moet bieden voor kinderen.
De meest gestelde vragen aan Supernanny is een praktische uitwerking van de adviezen die Jo Frost in haar eerdere boek gaf en toegespitst op bijzondere thuissituaties. Een behoorlijke dosis humor en relative ringsvermogen maakt dit een onmisbaar boek voor ieder gezin!
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis