De meest gestelde vragen aan Supernanny FROST, Jo. Wat alle ouders willen weten

SUPERNANNY
is terug!
Jo Frost veroverde de wereld met haar unieke opvoedingsstrategie Met veel warmte en liefde en een strenge, maar redelijke aanpak slaagde ze erin duiveltijes om te toveren tot engeltjes en wanhopige ouders op te leiden tot prima opvoeders.
Het vorige boek van deze supernanny maakte zoveel los in gezinnen wereldwijd, dat de vragen en oplossingen die uit deze discussies voortkwamen, stof vormden voor een nieuw boek: De meest gestelde vragen aan Supernanny. Een boek met diepgaande adviezen, gebaseerd op de vragen waar iedere ouder mee worstelt. Alleenstaande ouders, gescheiden gezinnen en rouwverwerking zijn onderwerpen die niet geschuwd worden. Stressvolle situaties op school kunnen ook leiden tot spanningen thuis. Jo Frost laat zien hoe het familieleven een stevige en warme basis moet bieden voor kinderen.
De meest gestelde vragen aan Supernanny is een praktische uitwerking van de adviezen die Jo Frost in haar eerdere boek gaf en toegespitst op bijzondere thuissituaties. Een behoorlijke dosis humor en relative ringsvermogen maakt dit een onmisbaar boek voor ieder gezin!
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis