De rode bloem GARSJIN, V.M. Vertaald door Aleida G. Schot. Geïllustreerd door Kurt Löb

[1e druk]. Vormg.: Kurt Löb. Oplage: 500 ex. (waarvan 325 handgenummerd). Relatiegeschenk, niet in de handel. Klein meesterwerkje van Vsevolod Michajlovitsj Garsjin (1855-1888). Met een voorwoord van dr. Willem G. Weststeijn. Gezet uit de Plantin corps 11/14 en gedrukt op 115 grs. mat Mellotex van Proost + Brandt. Zeer mooi exemplaar, nr. 199/325. Trefw.:// Russische letterkunde /
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 15,00
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Uit een oplage van 500, waarvan 325 genummerd. Dit is nummer 174. Rug licht beschadigd, boek is verder prima.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis