De zwakste schakel GOLDRATT, Eliyahu M.

In dit boek past Eli Goldratt de TOC (Theory Of Constraints)-principes toe op projectmanagement. Hij doet dit in de vorm van een spannende roman - een benaderingswijze die in Het doel reeds bijzonder effectief bleek.De zwakste schakel is een vlot geschreven business-roman die gaat over hoe je projecten managet op tijd, binnen budget en zonder compromissen.Dit boek betekent voor projectmanagement hetzelfde als Goldratts eerdere business-romans betekenden voor productie en marketing.Wie Het doel en Het is geen toeval gelezen heeft, zal niet wachten met ook dit boek te lezen, want hij weet hoe diepgaand Goldratts boeken het managementdenken hebben beïnvloed.Wie Het doel en Het is geen toeval niet gelezen heeft, kan via dit boek kennismaken met de denkwijze van Eli Goldratt en begrijpen waarom Fortune Magazine hem een 'goeroe van de industrie' en Business Week hem een 'genie' heeft genoemd.Eliyahu M. Goldratt is een van de meest vooraanstaande managementfilosofen en wordt internationaal erkend als baanbreker in de ontwikkeling van nieuwe managementconcepten en -systemen.

Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis