Feest der herkenning GOOSEN, Wim F.P. een eeuw beroemde merken

"Het brood is inmiddels van de markt verdwenen en het jongetje komen we ook niet meer tegen", schrijven Wim Goosen en Theo Visser in het pas verschenen boekwerk Feest der Herkenning, een Eeuw beroemde Merken. "Misschien is hij wel definitief bij Japie ingetrokken." Het boek is een uitgave van het grote Amsterdamse merkenbureau Markgraaf, dat sterke verhalen zou kunnen vertellen over de merkbescherming en de strijd tegen de handel in gepirateerde merken. Maar die staan er helaas niet. De samenstellers hebben alleen een groot aantal advertenties van bekende merken uit heden en verleden bijeengebracht, en die met gulle hand over de pagina's gestrooid. De verbindende tekstjes geven op luchtige toon wat toelichtingen, maar veel research verraden die niet. Het is een boek om plaatjes te kijken.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 15,00
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis