De jongen Greer, G.

Verhandeling over de schoonheid van (zeer) jonge mannen. De feministe Greer (bekend van De vrouw als eunuch) meent dat de emancipatie van de vrouw ver is voortgeschreden maar dat het haar nog ontbreekt aan voorbeelden om verfijnd en beschaafd te genieten van mannelijk schoon. Zij bracht zo'n 250 afbeeldingen uit de kunstgeschiedenis bij elkaar, varierend van de in ceremonieel kostuum gestoken tweejarige Edward VI geschilderd door Holbein, tot de close-up van de naakte penis van een volwassen jongeman in een foto van Sara Kent uit 1982. Daarnaast verzamelde zij talloze mythes, bijbelverhalen en anekdotes over sensuele relaties tussen rijpe vrouwen en jonge jongens. Hoewel de meeste afgebeelde jongens in dit spraakmakende boek eerder de zinnen van mannen dan van vrouwen zullen prikkelen, is het resultaat toch een interessant overzicht van de verschillende rollen die jongens spelen in culturen over de hele wereld. Met noten en alfabetisch register; fraai vormgegeven; ruim 250 illustraties van onberispelijke kwaliteit. Lees- en bladerboek voor een nieuwsgierig publiek. Gebonden.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 19,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Ned. vertaling uit 2003.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis