De jongen Greer, G.

Verhandeling over de schoonheid van (zeer) jonge mannen. De feministe Greer (bekend van De vrouw als eunuch) meent dat de emancipatie van de vrouw ver is voortgeschreden maar dat het haar nog ontbreekt aan voorbeelden om verfijnd en beschaafd te genieten van mannelijk schoon. Zij bracht zo'n 250 afbeeldingen uit de kunstgeschiedenis bij elkaar, varierend van de in ceremonieel kostuum gestoken tweejarige Edward VI geschilderd door Holbein, tot de close-up van de naakte penis van een volwassen jongeman in een foto van Sara Kent uit 1982. Daarnaast verzamelde zij talloze mythes, bijbelverhalen en anekdotes over sensuele relaties tussen rijpe vrouwen en jonge jongens. Hoewel de meeste afgebeelde jongens in dit spraakmakende boek eerder de zinnen van mannen dan van vrouwen zullen prikkelen, is het resultaat toch een interessant overzicht van de verschillende rollen die jongens spelen in culturen over de hele wereld. Met noten en alfabetisch register; fraai vormgegeven; ruim 250 illustraties van onberispelijke kwaliteit. Lees- en bladerboek voor een nieuwsgierig publiek. Gebonden.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 19,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Ned. vertaling uit 2003. Omslag door vorige eigenaar slordig geplastificeerd

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis