De spin HACKLEY, A.

(...) Ivy keek opzij en ontmoette Carla’s onvaste blik. Ze knikte even en staarde weer naar de vrouw die haar al urenlang van de dansvloer hield. Haar houding benadrukte de kloof tussen wens en werkelijkheid, maar Ivy ving signalen op die een hele andere taal spraken en haar gedachten vormden poëtische zinnen over schoonheid en verrukking, over honingblond haar, opmerkelijke ogen en een mond die haar fantasie in beweging zette. Straks, als het niet zo druk meer was, zou ze haar aanspreken.

*

Wanneer Ivy de ogen van Katja ontmoet begint het uitputtende spel van macht en onmacht, van overheersing en onderwerping, van hoop en wanhoop. Als ook het verleden haar in een ijzeren greep neemt, is dit het begin van gebeurtenissen die diepe wonden slaan in het leven van Ivy en dat van de mensen om haar heen.

De spin stelt ons, in een meeslepend verhaal, de intrigerende vraag in hoeverre wij de speelbal zijn van een onontkoombaar lot. Kunnen wij ooit het verleden ontlopen?


Allison Hackley publiceerde in 2007 haar gedichtenbundel voor kinderen ‘Beestenbal’. In 2009 werd ze genomineerd voor de publieksprijs ‘korte verhalen’, uitgeschreven door boekhandel Savannah Bay te Utrecht.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

In goede staat

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis