Zelf gemaakt ! HARDY, Emma 35 handwerkprojecten voor kinderen

Weinig kinderen hebben nog echt handwerkles op school, maar toch is naaien en handwerken helemaal niet ouderwets! De projecten in Zelf gemaakt! 35 handwerkprojecten voor kinderen zijn speciaal bedoeld om kinderen de basistechnieken van het naaien bij te brengen.
De kleintjes worden stap voor stap begeleid en leren zo op een leuke manier met naald en draad omgaan. In een handig eerste hoofdstuk "Techniek" worden alle basisvaardigheden (steken, materiaalgebruik, enzovoort) uitgelegd, en vervolgens is er weinig meer nodig om te beginnen: naald, draad en wat lapjes stof zijn voldoende om prachtige dingen mee te maken. Er volgen nog vier hoofdstukken, boordevol leuke ideeën om kinderen vanaf een jaar of drie aan het knutselen te krijgen. Knuffels, mode of speelgoed van stof ze kunnen het helemaal zelf maken!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis