Het leven van de Soldaat van Oranje HAZELHOFF ROELFZEMA, E.

Het leven van de Soldaat van Oranje is de definitieve autobiografie van Erik Hazelhoff Roelfzema. In dit boek gaat hij niet alleen in op zijn oorlogservaringen, maar beschrijft hij ook zijn leven voor en na die tijd en verhaalt hij openhartig over zijn sterke banden met leden van het Koninklijk Huis. Behalve een boeiend verhaal van het leven van Erik Hazelhoff Roelfzema en diens levensfilosofie biedt Het leven van de Soldaat van Oranje inzicht in de 20e eeuw en wat zich daarin afspeelde. 'Wat een leven, wat een boek! Het is onbegrijpelijk dat zoveel avontuur kon worden gecomprimeerd in één enkel mensenleven. Eriks boek is adembenemend én ontroerend en ik heb het in één ruk uitgelezen. En aan het eind zou je graag een buiging willen maken.' Paul Verhoeven 'Alles in dit boek is groots, uitbundig, sensationeel en extreem, zoals ook het leven van de schrijver zelf.' Nederlands Dagblad 'Dit boek is zo voortreffelijk geschreven dat je het in één adem uitleest.' Honolulu Star Bulletin 'Een van de meest betoverende autobiografieën van het jaar.' Yorkshire Evening Post 'Hazelhoff Roelfzema [heeft] oog voor detail, een vlotte pen en het vermogen zichzelf en zijn activiteiten accuraat te analyseren en te relativeren.' Friesch Dagblad
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis