De strijd om de waarheid op het Binnenhof Hoedeman, J.

Politiek journalist Jan Hoedeman van de Volkskrant laat in zijn meeslepende en spannende boek van binnenuit zien hoe het spel werkt tussen politici en journalisten in Den Haag. Hoe wordt nieuws gemaakt? Hoe cruciaal is beeldvorming in de politiek en wanneer dondert en bliksemt het boven het Torentje van de minister-president? Hoedeman neemt de lezer mee in een reeks nieuws-gebeurtenissen die vers in het geheugen liggen. Hij schetst steeds het verhaal achter het verhaal: over minister-president Balkendende en de satire, Mabel-gate, het waanzinnige jaar 2002, bedreigde politici, bombardementen op Kosovo, mislukte coups in de polder, de saaie Troonrede en de 'eigenaar' van het Wilhelmus. Hoedeman laat een aantal hoofdrolspelers terugblikken op de hypes waarin zij terechtkwamen en geeft een kritische beschouwing over het leven onder de Haagse kaasstolp.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

In prima staat.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis