Rubicon HOLLAND, Tom Het einde van de Romeinse Republiek

Toen Julius Caesar op een donkere ochtend in januari met zijn leger het grensriviertje de Rubicon overstak, onder het uitspreken van de woorden 'de teerling is geworpen', ontketende hij een van de beroemdste burgeroorlogen uit de geschiedenis.
Rubicon is een scherpzinnig, briljant geschreven en uitstekend gedocumenteerd verslag van hoe een grootse beschaving van republiek tot keizerrijk werd. Tom Holland vertelt ons het fascinerende verhaal van de val van de Romeinse republiek,beginnend bij de periode waarin de latere hoofdpersonen opgroeien: Caesar, Cicero, Cleopatra,Brutus, Pompeius, Augustus en vele anderen.
Een boek voor alle liefhebbers van spannende geschiedenis en alle kijkers van de met lof overladen serie Rome. In Engeland werd Rubicon ogenblikkelijk een bestller.
Tom Holland (1970) bewerkte Herodotus, Homerus, Thucydides en Vergilius voor de B B C. Behalve Rubicon schreef hij on der meer Persian Fire. The First World Empire and the Battle for the West, dat ook al meteen in de bestsellerlijsten terechtkwam.
'Beter kan waarschijnlijk niet.' Times Literary Supplement
'Als iemand me weer eens vraagt waarom je Romeinse geschiedenis zou moeten studere, zal ik hem als een van de eerste boeken Rubicon aanbevelen.' The Guardian
'Het spannendste verhaal over de ondergang van de Romeinse republiek dat ik ooit gelezen heb. De beroemde hoofdpersonen komen schitterend tot leven, met al hun goede en slechte eigenschappen.' Fik Meijer
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 12,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis