De overloper Hustler, J.

Het is 1690. In een klein dorpje in de Pyreneeën sterft een kardinaal, lid van een genootschap dat een verbijsterend mysterie bewaakt. Tweeënhalve eeuw later verbindt dit genootschap zich met het occulte Thulegesellschaft dat Adolf Hitler als de antichrist naar voren schuift. Wanneer Peter Hiller, Brits archeoloog van Duitse afkomst, bij de zoektocht van Heinrich Himmler naar de Heilige Graal betrokken raakt, stuit hij eerst op een voorspelling die aan Nostradamus toegeschreven kan worden. Later graaft hij een sarcofaag op die niemand iets zegt, totdat Himmler het als Duitslands machtigste wapen tegen de joden en het christendom bestempelt. Pas tijdens het proces van Neurenberg ontrafelt Peter stap voor stap de gruwelijke betekenis van de voorspelling en de sarcofaag.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis